søndag 21. oktober 2012

Høst på Huk

Bygdøymila gjenoppstod i fjor, etter og ha vært et fast løp noen år. I dag var det tid for løp 2 i den nye tidsregning.

Dit dro Vanja, Henriette på 6 og jeg, Allerede når vi skulle melde oss på kom den første positive overaskelsen ALLE som skulle løpe 3 km løp gratis (dette var deres barneløp). Dette løp Henriette og Vanja

Start og mål lå like ved toalettene nede på Huk så disse fasilitetene var godt dekket inn, Var vel ca 200 startene. Vi var forhåndpåmeldte så vi slapp køen så de som meldte seg på ved start gjorde (at folk ikke lærer tror godt over 50% ble etteranmeldt).

Løypa var godt merket hele veien (selv om jeg klarte dra med meg en mann feil et sted), og løypevakter og alle andre vi møtte var hyggelige. Selv været hadde de greid å fikse bra, skulle vært litt tørrere men det kan ikke arrangøren gjøre mye med.

Utfra tidligere erfaring med løp uten puljestart valgte jeg starte langt bak i startfeltet, dette gjorde nok at jeg ble litt stresset opp da det gikk sent de første metrene, men fant raskt rytmen og løp i jevne god fart inn i skogen. Der var det noen sleipe partier, men kom meg gjennom uten fall. Første halv del av løypa tok jeg stadig igjen løpere, uten og bli tatt igjen av så mange selv.

Det var litt kuppert men ikke mere enn det må være når du løper på sti og i terreng. Ved rundt 6 km var det slakt oppover på toppen av bakken var det drikkestasjon, der fikk jeg klar beskjed før jeg kom frem saft fremst vann bakerst. Det beste her var de andre som stod der med flagg og heiet og hoiet på alle som passerte, sannelig hadde det samlet seg en gjeng litt nedi bakken også der ble jeg heiet minst like godt frem. Var like etter dette jeg bommet på løypa, skiltet pekte ned til høyre, så jeg tok til høyre men skulle bare tatt svakt høyre. Men tapte ikke så mye tid på det.

Ikke sikker på tiden enda men alt i alt er fornøyd, nå er det bare oppladding til høsten lange mål igjen, advent nærmer seg raskt gjelder og få noen km i bena før første søndag i advent nå.

Neste år nest siste søndag i oktober bærer det til Huk igjen

2 kommentarer:

  1. Hva er det for noe spennendes som skjer første søndag i advent da? Foruten om at det faktisk snart er jul ;)

    SvarSlett
  2. Da skal jeg løpe bislet24 timers.:)

    SvarSlett